BIO

filip_zivkovic_phile_portrait1Filip Živković poznatiji kao Phile u svet muzike prvi put ulazi kao jako mlad kada ga je privukao masivni hip-hop zvuk i obeležja urbane kulture. Ubrzo svoju sklonost ka pisanju povezuje sa instrumentalom kada pesme postaju ekspresija njegovih osećanja. Već pri prvom kontaktu sa publikom počinje da afirmiše sebe kao energičnog borca i izvodjača čija je lirika posvećena problemima međuljudskih odnosa. Kao impulsivan, ambiciozan i perspektivan ističe svoje organizacione sposobnosti i diplomira na fakultetu za menadžment. Vremenom svoje umeće i sve veće interesovanje ispoljava i za muzičku i video produkciju kada se i usavršava na “SAE Institutu” na smeru audio inžinjeringa. Kao perfekcionista i zaljubljenik u ono što radi ostvaruje saradnju sa prvom izdavačkom kućom kada počinje i sa pripremom svog prvog solo albuma. Svojim trudom bori se za očuvanje i modernizaciju hip-hop kulture, a da muzika nema granica dokazuje uključujući sebe u inostrane tokove. Kao izvodjač pod etiketom stranog izdavača sarađivao je sa mnogim afirmisanim i neafirmisanim imenima u zemlji i van nje.

Svojim napornim radom ispunjava svoje visokopostavljene ciljeve – otvara i vodi svoj “F-Studioz” gde radi na novim izdanjima i stoji iza njih kao izvršni producent i audio inžinjer. Njegov rad karakterišu, kreativnost, veliki entuzijazam i ono što je osnova svega – kvalitet. U svom radu fokusiran je na to da se što bolje poveže sa publikom i što bolje prenese energiju svojih pesama. U nastojanju da autentično prikaže reči pesama, postaje i idejni tvorac svojih video spotova, u okviru kojih počinje i sa humanitarnim radom kao i borbom protiv modernog zla. Ubrzo nakon toga, objavljuje svoje prvo zvanično i fizičko izdanje, zajednički album “Deratizacija”, koji je nastao kao kruna dugogodišnje saradnje, čime je počela nova era medijske afirmacije i promotivnih koncerata. U vreme pripreme novog solo albuma objavljuje i mixtejp “Da prekratimo vreme” koji se sastoji od neiskorišćenih i neobjavljenih pesama koje donose niz priča iz raznih perioda njegovog života. Sve pesme su istinite priče ličnih ili tuđih iskustava, kako on kaže, u njima se trudio da bude “glasnik ulice”. Ubrzo usledila je i serija video singlova “Bar ovaj dan”, “Idemo dalje”, “Iznad zakona” i “Sad smo kvit”.

Trenutno je u pripemnoj fazi izdavanja solo albuma a prve pesme već pridobijaju zadovoljavajuću pažnju izdavača sa kojima će kako očekujemo postići nove uspehe
Press Team